. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Een berg
vol
mogelijkheden

Hotond Sporthotel

Wil je even onthaasten of je batterijen opnieuw opladen? Wil je proeven van oerdegelijke Vlaamse klassiekers of is je bedrijf op zoek naar nieuwe horizonten? Dan kan je vanaf april 2019 terecht in het HOTOND Sporthotel. Voel, proef en beleef de Vlaamse Ardennen op z’n top. Hotond Sporthotel. Een berg vol mogelijkheden.

 

 

Heb je de bliksem gezien in het logo van Hotond? Dat komt door de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 juli 1858. Toen brak in zuidelijk Oost-Vlaanderen een nooit gezien onweer los. Enkele molens hadden met schade af te rekenen. Bij de Molen te Spyte in Sint-Blasius-Boekel werden twee ezels ‘door het hemelsvuur doodgeslegen’. En aan de Hotondmolen was 1800 frank schade. Maar dat was nog niet alles. Op 26 april 1910 sloeg de bliksem in op de Hotondmolen. Mulder Cyriel Vanderhaeghen was aan het werk en kon enkel nog via een ‘zeel’ ontsnappen, want de trap stond al in brand.

 

 

De vernieuwde Hotond site opende haar deuren op de hoogste top van Oost-Vlaanderen. En dat op dé hoogdag in het wielrennen. Om de opening wat meer in de kijker te zetten werd er een festival georganiseerd. Wij verzorgden de branding en visuals rond dit evenement.